top of page

Vrijgezellendag

Ervaar een leerzame en leuke twist tijdens onze vrijgezellenactiviteiten.
Wij bieden boeiende ervaringen waarbij je nieuwe vaardigheden kunt opdoen terwijl je geniet van het samenzijn. Bovendien zijn ze deze activiteiten erop gericht om de vonk van de liefde eeuwig te laten branden!

ruslan-bardash-xnqHqsauavA-unsplash.jpg

Afrodisiaca

Verken de kracht van smaak en passie terwijl we jullie begeleiden bij
het creëren van gerechten die de zintuigen prikkelen en de liefde aanwakkeren. Van exotische kruiden tot verrukkelijke ingrediënten, ontdek de geheimen achter het verleidelijke samenspel van smaken. Laat je ver- rassen en betoveren tijdens deze culinaire reis vol sensuele geneugten en onvergetelijke momenten.

Boek deze formule...

Parfum & Proeverij

Een dag vol zintuiglijke verwennerij

Ontdek de kunst van verleiding tijdens onze unieke duoworkshop, waar parfum en koken samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!
Laat je onderdompelen in de wereld van geuren terwijl je met Karen van Ortiga jouw eigen gepersonaliseerde parfum creëert. Vervolgens nemen we je mee op een culinair avontuur, waarbij je leert hoe je gerechten kunt bereiden die de zintuigen betoveren. Liefde gaat immers door de maag...

Boek deze formule...

Ortiga.be-12.jpg
DRIFT-11.jpg

Droomreis in het groen
 

Beleef een prikkelende vrijgezellendag met DRIFT en De Plek.
Bij DRIFT creëer je een eigen miniatuurwereld in een terrarium. Daar we dromers zijn, laten we onze miniatuurtuinen graag tot leven komen door kleine drifters – miniatuurmensjes- en dieren die je verwonderen en laten wegdromen.
Nadien reis je verder met een workshop over het beste street food van over de hele wereld. Een sloppy joe uit New York of vers gemaakte spring rolls uit Thailand? Een taco uit Mexico en dan over naar een Indonesische kipsaté? We eindigen met een dip van de churros in gesmolten chocolade.

bottom of page